I thought I was a fool for no one...

 

...but oh baby, I'm a fool for you

borås djurpark eheheheheheheheh

Idag blev jag med tvingad till borås djurpark haha, och det sög. Eller nä, det var okej. Jag såg en noshörningssnopp & hörde en elefant tuta, så det var ju lätt värt ehehehehehehe. Fast jag antar att jag inte hade gjort så mycket idag om jag inte hade följt med, så well, det var trevligt. Snart ska jag äta & sen gå ner till mamma & lennart typ. Får se vad som händer ikväll. Och jag är typ kär. Bara så att ni vet, haha!
puss
e
29/8 - haha, skitgammal & väldigt gay musik, men jag gillar den.

kärlekens alla färjor

Dagen var nice, jonte & jag drog de vanliga skämten på tyskan & jag och tilda jobbade som fan på tekniken haha! Och på biologin kom Ing-britt Djup (<3333) in och skällde på oss för nått, jag tror inte att någon av oss fattade riktigt orsaken till utskällningen men ändå, och ingen kunde hålla sig för skratt, inte ens emma, haha. Det var awsome! Efter skolan tog jag följe med tilda & jonte & emil. Vi pallade äpplen och snackade som vanligt - that's what we do yo. Vi var sjukt trötta och orkade typ inte röra oss, men till slut kom vi hem iaf. Idag ska jag väl inte göra nått särsklit, tror jag inte iaf. Jag fattade aldrig om det var idag eller imorgon vi ska träffa jocke & carl och vilka det var och sånt, och att jag inte har någon mobil än gör ju inte saken direkt bättre. Har fan inte haft mobil på snart en måndad - jag lider. Men anyway, ska nog leka med tilda på lördag. Hon är helt awsome bara så att ni vet, vi gled ifrån varandra i sexan & en stor del av sjuan, snackade inte mycket alls, men nu är hon en av mina absolut bästa vänner som fan, bästbästbäst. Mycket bättre kan det inte bli. 


bild från öland mmyesss, har verkligen inga nya bilder. damn!

In the aeroplane over the sea

Well, igår var jag som sagt hos jonathan. Det var trevligt och vi kollade på batman. Han är en batman tönt, medans jag föredrar spiderman yo! Men iaf, vid typ halv tolv åkte jag hem, så nu är jag galet trött, kommer nog bli lite jobbigt med skolan - men jag klarar mig nog. Och idag är det väldigt bra lektioner - enligt mig då. Först tyska (=jontes roliga tyska skämt), sen matte, sen engelska, sen biologi och till sist teknik. Ganska chill helt enkelt. Nu ska jag äta frukost & fixa mig och sånt. 
puss ♥

bon iver

nu ska jag med bussen in till stan & träffa jonathan, trevligt yo! haha är sjukt jävla nervös!
skriver sen, puss ♥

the best thing you ever had

När jag kom hem idag låg två saker på min plats vid matbordet - information om att baletten & fridansen snart börjar (<3) men även en mobil räkning på 2000spänn! Inte så bra, men som tur var fick jag inte ens nått skäll, yo! Men anyway, äntligen börjar dansen! Har saknat det (kanske inte fridansen, jag failar stort där, det gör jag verkligen) Egentligen borde jag hålla mig till street och så, men jag känner att balett är viktigt att kunna. Om jag får som jag vill så ska jag gå street, balett & reggeaton, och så kommer det nog att bli. Om jag lyckas övertala min mamma! Well, idag slutade vi som sagt klockan tolv, så jag följde med tilda hem och vi kollade massa film & sånt. awsome!

Nu ska jag göra läxan & sen dammsuga. Och ikväll är det true blood, måste verkligen se det!
puss ♥



nothing but a heartache

Nu har skolan verkligen börjar på riktigt, och även fast jag lovat mig själv att jobba hårdare och vara aktiv på lektionerna så bara skiter jag i det. Tänker att jag kan jobba bättre nästa lektion, vilket jag sen struntar fullkomligt i. Damn girl, inte bra! Idag umgicks jag med tilda & stina ett tag efter skolan - även fast jag inte hade tid. Vi satt och snackade vid spindelparken, fedt mysigt mjo. Sen fick jag galet bråttom och småsprang hem & duschade och åt en macka. Sen tog jag & mackan & charlotta bussen till bibiloteket och gick på filmfestivalmöte grejen. Haha det var helt awsome typ. Jag ritade jättefula gubbar (som jag och michelle började rita på slöjden idag haha...) och sen kollade vi på Coraline med alla filmfestival volontärer och den var fin med ganska galen (som jag!) och vi frös & skrattade ungefär hela filmen. Sen missade vi bussen & gick aslångt, träffade viktor & fick åka med hans pappa hem, jao. Jag & charlotta bounccccaaade hela vägen haha, vi gillart.

Alltså, jag och tilda har insett att vi inte har lång tid kvar innan vår "deal" måste vara klart eller vad man ska säga yo, typ 170dagar för mig & 200 för henne, damn! Och så har även stina & michelle gått med i vår lilla pakt haha. Usch haha!

imorgon är slutar vi tolv, yo awsome dude! ♥

everything reminds me of you


kriegspiel

Michelle stack nyss & nu sitter jag här själv - igen. Well, vi hade askul haha. Man har alltid kul med michelle, men det var lite speciellt idag hahaha, tyvärr kan jag inte berätta haha, men jag vill vill vill! Vi har iallafall lärt oss lite tyska & andra trevliga, livsnödvändiga saker jao! Awsome kväll helt enkelt! Nu funderar jag på att gå och lägga mig tror jag, är faktiskt trött. Det tar på krafterna att skratta tills magen kniper & man nästan kissar på sig av skratt, it does.

Får se var som händer imorgon, nått hoppas jag iaf. Och sen på måndag är det skolfoto (=</3, jag blir inte bra på bild, det bara är så!) och sen bad på idrotten (= lockigt hår vafan ): </3) men jag överlever nog, hoppas jag. Jag kanske kan ha mens eller nått haha, vi får se. Men nu ska jag nog sova, typ. Får se om jag kan somna nu fresten, det är någon som har fest utanför typ, spelar musik över hela kvarteret yo!
well, puss ♥

wayfarerwayfarer






 
wayfarers! och folket som bär dem! alltid lika snygga. 
kan man göra annat än älska dem? lätt sommarens snyggaste & säkraste accessoar! haha, tyvärr så passar de inte mig, de är inte direkt smickrande för min näsa (...som jag har en hel del komplex för) men jag kan ändå inte låta bli att pilla lite på varenda par jag ser i affärer. enligt mig ska de helst av allt ska vara helt svarta med svart glas. 




lårhöga stövlar! nej usch, jag förstår inte grejen med dem. det är varken snyggt och, inte för att jag har provat, men det kan inte vara särsklit bekvämt? tydligen så är det riktigt inne i höst - men det är en trend jag aldrig skulle följa. tror jag, eller så tänker jag nu iaf, men jag kommer säkert att ändra mig om några veckor & tycka att det är skitsnyggt. visserligen så finns det faktiskt folk som klär i dem, som t ex kenza & annat folk med modellsnygg kropp & ett glamouröst liv, men hur snyggt är det med lårhöga stövlar på oss vanliga stackare haha? men sen beror det lite på modellen på skon också. Sitter de tajt kan de vaar rätt snyggt, men de flesta låghöga stövlarna jag har sett är slappa och pösiga, vilket jag helt totalt dissar. och om ni nödvändigtvis måste ha ett par, ta inte vita, snälla! well, det här är min åsikt just nu, den lär ha ändrat sig om några dagar - vi får se haha! 



 

a friday smile

Tråkigare kväll får man ju leta efter. Så här tråkigt har man inte ens om man försöker ha tråkigt - det kan jag försäkra er om! Jag har iaf snackat med pam 2 om morgondagen, och den, tillskillnad från idag, kommer bli helt awsome tror jag! Jag & pam ska till habo och kolla på tilda & lovisa som hoppar stavhopp och heja på fotbollstjejerna som spelar match haha. Vi lär skämma ut oss som vanligt - men det gillar vi ju! Sen ska jag nog till tilda ett tag & fixa våra pärmar haha, awsome! På kvällen blire iaf michelle vet jag. Kanske någon mer, men jag kommer säkerligen att ha nått för mig imorgon, känns bra! Och jag tänkte bara säga att pamela 2 äger, jao! Vi hade så jävlakul i hstad/snigelsexstaden, är så gladgladglad att jag har dig pameeeeelaaaa 2, älskar dig!


pam 1 & pam 2 forevah ♥

älskar dig skåning
!




du är inte så fin, men det är nåt med dig

Nu sitter jag här - uttråkad och lökig. Det blir inget ikväll, är 100% säker. Men jag funderar på att ringa michelle och träffa henne eller något, orkar verkligen inte sitta hemma en fredagskväll, no no! Well, för ungefär en timma sen kom jag hem från a6. Tilda & jag köpte varsin almanacka, svarta vanliga, och sen gick vi till Stadium & provade massor av tröjor. Egentligen tänkte vi inte köpa nått, men jag kunde inte låta bli att köpa den här rosa tröjan, mysig & snygg jao! Tilda köpte en likadan grå. Den var skitsnygg den med, hihi. Sen åkte vi hem med hennes pappa & de släppte av mig at my place. Fresten så har Lennart, mammas särbo, kommit hit nyss. Han är trevlig yes, men jag får typ inte vara hemma när han är här (=varje helg jao). Eller de säger ju inte direkt: stick rebecca! vi vill inte ha dig här!, men jag fattar väl att de vill vara ifred oså, men det är lugnt, för jag är mycket hellre hos kompisar & så än hemma haha. Men anyway, nu ska jag nog försöka få tag i michelle eller stina eller nått!
puss ♥




spy vs. spy

Dagen har varit helt okej, som vanligt. Hade tyska & massa andra tråkiga ämnen, snackade om betyg & sånt som man gör i skolan mmh. Jag gick hem med tilda & jonte & emil och vi pallade äpplen & snackade och jag & tilda bestämde att vi skulle in till a6 och köpa almanackor sen, asbra haha! Och det blir nog inget med tjuvanabben ochså. Tydligen krånglade det sig med den som skulle fixa & så regnar det. Men vi ska nog ändå träffas ochså. men puss, nu kommer tilda och hämtar mig ♥

and I told you to be patient


Är trött, galet trött, men jag vet inte varför. Kan vara för att skolans andra dag just har tagit slut och jag håller på att vänja mig vid att gå upp tidigt. Det kan också bero på att jag lägger mig alldeles försent, runt elva - halv  tolv. Inte så bra när man ska upp klockan sex morgonen därefter. De två första skoldagarna har varit helt okej - vi har ju inte gjort så mycket direkt, mest snackat om betyg & fått massa papper oså- Anyway, det var trevligt att träffa alla igen, och jag måste säga att vi har grymt kul på rasterna tillsammans. Ja, vi har till och med nästan kul på lektionerna tillsammans, tack klassen för det liksom! Imorgon ska vi nog iaf till tjuvanabben & så, kan bli bra. Nu måste jag sminka mig igen, för mamma glömde köpa tomater till hennes paj som hon håller på att baka, och självklart måste jag springa ner och köpa. Visserligen tar det typ fem minuter att gå dit, handla, och gå hem igen, men jag hade just duschat & tvättat bort mitt smink så det är bara att göra sig i ordning igen! Sjukt att man inte ens kan gå till affären utan smink faktiskt - jag borde klara det, men det gör jag inte. Tänk vad utseendefixerade vi är egentligen, helt sjukt! Och det känns jobbigt att min mamma mår dåligare än vanligt, jag hatar hennes sjukdom. Jag hatar den, jag hatar den. Hon kan inte göra något typ, inget som vanliga föräldrar kan. Well, puss&hej, nu gick jag.

någon gång måste du bli själv



du vet inte om det än, men det kommer att bli du & jag tillslut

fuck the pain away

Damn damn damn, imorgon börjar skolan. Imorgon börjar början på en ny termin i klass numera 8c3 på attarpsskolan. Damn. Fast ändå inte damn. Det är rätt okej att börja skolan faktiskt. Eller jag vet inte, haha. Klassen är faktiskt helt awsome, trevliga & roliga. Gör skolan lite värd och lektionerna lättare att klara sig igenom. Men däremot så kommer jag nog dö av pluggande eftersom jag har bestämt mig att försöka få rikigt bra betyg och gå i mina bröder fotspår och bli smart och duktig haha. Idag har jag iaf lekt med charlotta & filippa på stan ett tag. Köpte jeanstights & ett par ballerina skor eftersom mina andra gick sönder & blev aldelles leriga på way out west. Sen gick vi på filmfestival möte med mackan. Ska nog jobba där den 2 - 6 september, kan bli bra. Nu ska jag nog tvätta och sedan sova ): Kommer bli grymt jobbigt att gå upp klockan sex imorgon, well, jag är ju en morgonperson, men ändå. Får se om jag orkar haha.

puss ♥
 

logiskt


raring

halv elva en lördagskväll, du sitter ensam.
ensam kvar hemma med ett brustet hjärta och tv:n påslagen.
pizzan smakade inget, trots all pepperoni.
katten du aldrig hade smeker din vad och vinden blåser upp fönstret på vid gavel.
han vill inte ha dig. han valde någon bättre.
- någon med klass & ett felfritt ansikte.

salta tårar och tio unga flickor dör i irak.
du luktar konstigt, det är därför han valde någon annan.
någon som luktar rosor & vanilj
- någon med klass & ett felfritt ansikte.
du målar dina naglar i en ful färg. den fulaste färgen du vet. lila.
telefonen ringer inte och gatlyktan slocknade just utanför och gjorde lidandet ännu värre.
katten du aldrig haft kastar sig ut genom fönstret och du ser den aldrig mer.
du är tjock, det var därför han valde någon annan.
någon som gör trehundra situps varje dag och inte äter någon frukost
- någon med klass & ett felfritt ansikte.
du andas tunga, slemmiga andetag. ett, två, tre, fyra, fem.
telefonen ringer aldrig. varför skulle den?
ett år, sex månader, tretton dagar, fem timmar och tretton minuter.
det blev inte mer än så. trettontusenetthundranio timmar. inte mer.
inga stjärnor syns i natten. ingen måne.
du är feg, det var därför han valde någon annan.
någon som vågar ta egna initiativ och inte behöver bekräftelser jämt.
- någon med klass & ett felfritt ansikte.


fucking awsome dude!


basement jaxx

hahahhah johan palm & hans bror ahaha </3

timo räisänen
 
beirut

antony

patrcik wolf

vampire weekend

lily allen

f'låt för bildbomberna, men you like it, det vet jag!
charlottas bilder btw!


I was way out west!

ha
VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRMLAND YO!

WOW

antony, i love you.
Som en nervös liten pojke stod du där, iklädd bysliga svarta kläder och ditt kortpsvarta hår som en ram runt ditt ansikte. Du var häpnad, generad över att så många stod och väntade på dig - att få se dig sjunga, att få höra din röst. Du hade inte en aning om att så många älskade dig. Att så många beundrade dig. Allt du gör gör du så bra. Allt du gör blir så jävla fantastisk, underbart och luften du andas ut är helig.  För mig är du jesus. Du är precisionen av perfekt. Efter att ha sett dig på riktigt, varit bara några meter ifrån dig kan jag dö lyckig. Tack för att du finns!


Det har varit fyra fantastiska dagar i gbg. Vi har sett dektetivbyrån och bob hund, kollat på björn gustafsson & flera andra komiker, vi såg johan palm så stan (<333333 hahahahahahahahahahahahaha not!), vi var på stan och jag inhandlade en del grejer, som jag kommer lägga upp bild på senare, som jag hade som outfits på way out west, vi träffade nilla & eva och umgicks med filippa, rebecka och filip på bob hund. Way out west var helt underbart. Bättre än jag hade förväntat mig. Jag minns hur jobbigt det var på popadelica, hur dåligt jag mådde (well, det kan ha berott på att jag inte åt någonting på hela den dagen, men ändå), och jag trodde att det skule bli lite så nu med faktiskt - men det var awsome. Det var helt asgrymt!

Klockan halv ett på fredagen tog jag och charlotta bussen till slottsskogen - eller ja, vi åkte aldelles för långt och hamnade mitt ute i tjotahejti och fick gå flera kilometer och missade därför halva timo - men vi han se det bästa låtarna så det var chill. Sen träffade vi elsa & freja och gick till sj tältet för att hälsa på timo - men han stack iväg och elsa klagade över hur självgod han hade blivit på senaste tiden. Fast elsa har ju träffat honom massor med gånger har jag för mig. Haha, jag fick en bild med min engångskamera iallafall - den var gul och konstig - men jag gillade den. Jag måste verkligen skaffa mig en vanlig liten kamera, det är way to jobbigt att bära med sig D200 överallt. Missta mig inte, jag älskar D200, men det vore skönt med en liten också. Vi tryckte tröjor som det står grävling på och träffade nilla. Sedan kollade vi på Beirut, som var totally awsome, jag tycker de var bättre live än på CD faktiskt. Skön känsla och en underbar röst har Zach Condon - sångaren. Efter beirut åt vi typ världens godaste hamburgare haha, det var vår bästa måltid ever kom vi fram till. Jag känner mig stolt. Stolt över att jag åt självmant. Jag är frisk nu känns det som. Visst, jag har en del att jobba på och ångesten är forfarande kvar, men det är så jävla mycket bättre nu. Feels fucking awsome dude yo! Efter maten som jag & charlotta åt sittandes på gräset i solen som värmde oss medans elsa kollade på band of horses (tror jag det var), bestämde vi oss för att kolla på robyn. Eller bestämde och bestämde, vi hamnade där iaf. Jag hade inte trott att så många gillade robyn. Jag och charlotta skrattade åt henne innan, eller vi tänkte att stackars robyn, ingen kommer kolla på henne. Vem lyssnar på henne liksom? Men tji fick vi, för hon drog tydligen den största publiken av alla. Och visst, hon var väldigt bra. Jag har underskattat henne som fan. Aja, hon hade fula kläder på sig och vi stannade inte särskilt länge utan gick iväg och köpte vatten och en banan. Sen dissade vi att kolla på laakso och istället satte vi oss för att invänta antony. Vi fick bra platser långt fram. Uppträdandet var underbart rakt igenom. Finns inte ord för hur bra han var. Känslan av att ha sett sin största idol och hjälte går inte att beskriva. Men va så söt och flickig att jag var nära på att börja gråta - lyckan var underbar. Efter att vi hade lugnat ner oss och insett att vi just hade sett den underbaraste människan på jorden ställde vi oss och lyssnade på Glasvegas ett tag. Det var okej. Visst, de är mycket bra, men de kunde varit bättre. Jag är lite rädd för trummisen i glasvegas - hon är väldigt bastant och manlig, men de var fina ändå haha. Arctic monkeys var också okej - well, de var mycket bättre än te x glasvegas, de var helt klart värda att se. Och Alex turner är ju ful direkt, no no, he's jävligt snygg. Sedan var det dags att gå hem tillsammans med filippa, filip, rebecka och jenny.

Dag två på wow var minst lika bra - men däremot inte vädret. Regnet öste ner och jag frös som en liten gnu. Det var faktiskt bara två spelningar - patrick wolf & lily allen, som jag faktiskt var intresserad av att se och vi förväntade oss en lång väntan eftersom patrick var den förste som spelade (13.00) och lily allen var den näst sista (22.35) men det blev jävligt kul tillsist. Patrick var otrolig. han var charmig, snygg och anorlunda. Inte så arogannt som jag hade förväntat mig. Inte alls. Han var rent ut sagt trevlig. Och ett rikigt underhållade framträdande var det. Och rätt låtval. Efter patrick träffade jag min käre bror och snackade men honom ett tag - han hade tydligen lyckats se Andrew bird i annedalskrykan igårkväll. Det hade visst varit världens längsta kö och Rickard som hade köat sen klockan tio kom inte in. Men min bror hade dissat både glasvegas & arctic monkeys och tydligen kommit in. Awsome dude! Vi sa hejdå till viktor och kollade sedan på Vampire weekend, som jag visserligen aldrig hade hört innan, men de var skitbra! Vi hade så himla kul när vi dansade våra danssteg som var grymtfina, yo! Sen började de spöregna som fan, jobbigt, men ganska mysigt till en början, men när de hade spelat färdigt och vi stod där som dräkta hundar kändes allt bara piss faktiskt. Jag blev astrött och ganska tjurig - dels för att jag höll på att dö av kyla i mina shorts och dels för att det fortfarande var jättelång tid kvar innan lily allen skulle spela. Vi åt hamburgare igen och stack sedan till adidas huset, på vägen skrev vi även på nått som skulle göra det bättre för unga bönder eller nått, haha! Alltså adidas huset var helt konstigt. Det fanns tv-spel & läsk i kylen som man bara fick ta och efter en stund ropade de: det finns pizza i köket! och alla sprang och tog och vi skratte så vi höll på att dö. Allt var så konstigt. Det var som om alla bodde där eller nått. Men tillslut följde vi strömmen och tog varsinn pizza bit - och sen en till. Vi tog jättelökiga bilder på oss och sedan kände vi oss jätteofräscha, men jag blev iaf mycket gladare och trevligare efter det. Vi gick därifrån och träffade elsa&soso&nilla&co som skulle se basement jaxx så vi tänkte att det kan väl vi också göra då - och jag är jävligt glad att vi gjorde det vi hade jäkligt kul. På något sätt hamnade vi längst fram och det var fedt med rejv! Vi hoppade och dansade och svettades och sjöng med fast vi inte kunde mer en några få ord i låttexterna. Efter det köpte vi vatten & zingo för vi var svettiga och äckliga men det var det värt. Vi gick iväg till Flamingo där lily allen skulle spela och fick helt okej platser. Lily var medelmåttig. Eller, hon var bra, mycket bra, men lite för vanlig. Inget särsklit liksom. Bra låtval & bra musiker men man hörde inte henne jättemycket. Men det var iaf kul att dansa och sjunga med i texterna. Efter det begav vi oss hem. Vi träffade min broder och diskuterade wow ett tag, men gick sedan hela vägen till hemelins längenhet och sov gott & länge. Det var så totally awsome.

bilder kommer sen, både från charlottas kamera & antagligen från min engångskamera om de blev nått bra oså
puss ♥

(
haha, den som läser igenom det här äger typ!)


gobbledigook

Ska bli grymt kul att komma till gbg igen imorgon. Dels för att det är way out west, men även för att jag & charlotta antagligen ska shoppa på torsdagen! Jag är riktigt sugen på att köpa en kavaj och en svea väska, hoppas verkligen på att få det köpt, säsklit kavajen. Sen så satsar jag på att hitta jeans (jag har verkligen inga jeans, det suger), en jacka, skor och nått snyggt läppstift.







way out west

snart är det dags för way out west, ska bli så grymt roligt! jag och charlotta åker till göteborg på onsdag och bor i hennes kusiners lägenhet typ. jag har svårt att fatta att om bara ca fyra dagar så kommer jag se antony. jag kommer andas samma luft som han, jag kommer höra han röst! på riktigt! det är antony som är höjdpunkten kan man säga. det är honom jag längtar efter mest. jag minns att jag och charlotta sa, för kanske ett halvår sen, att om antony kommer till sverige så skulle vi absolut se honom - och snart är det dags!


puss ♥

the real thing

jag måste bara få säga, att jävlar vilket tjat det har blivit om PJ's. herregud, jag fattar inte varför alla gör en sån stor grej av det, men det värsta är väl ändå när folk tjatar om hur synd det är om alla PJ's som får stå ut med klagomål på hur de ser ut. haha, jag menar - de väljer väl själva? och de snackar lika mycket - om inte mer skit om tex emos & punkare osv. jag läste just på en tjejs bdb, att hon tyckte att de får se ut som de vill - vilket är sant, men hon skrev även att "så sluta klaga på dom som vågar vara sig själva". ja, det beror ju på hur man ser det haha. vågar vara sig själva? nä, det där var inte riktigt sant. ingen är sig själv nu för tiden. vi är skapade av varandra. vi formar oss efter omgivningen. ingen vet längre vad ens "rikiga jag" är. så tror jag att det är iallafall.

tjejen som skrev "så sluta klaga på dom som vågar vara sig själva" har även lagt upp en bild på hennes ben där hon har sex tofsar på varje ben. tofsarna är i olika färger och hon har säkert noggrant valt ut de starkaste och mest lysande färgerna så att alla säkert ser dem. på bilden som hon har fixat i typ paint eller liknande står det fraser som "TIEPHH KÄRLEK", FÖRSTÅR DU TIEEPH?", DU VET TOFSAR, SOM MAN HAR RUNT BENEN" och flera andra. det är ju seriöst skrattretande. jag vill så gärna bara bjuda hit henne och titta på henne och skratta. jag vet - jag hatar när folk skrattar åt andra, men i vissa lägen så kan man inte göra annat än att skratta. jag mår lite illa.

och misstolka inget - jag gillar fjortisar, det gör jag. visst,  jag sminkar mig en hel del & så, men det finns en gräns, det gör det fan.

spexiga stället


spexhult var faktiskt helt okej. vi åt mat och spelade badminton och fiskade kräftor såklart.
fredagen var nog tråkigast, så tråkig att jag tryckte i mig typ tio våfflor (visserligen utan tillbehör, men ändå) och fick sedan en fasansfull ångest och satt och surade resten av kvällen. eller, jag var ju faktisk med ut på sjön och la i burarna ye. släkten är faktiskt mysig och det var fedt trevligt att träffa dem, säskilt mathilda som jag inte har träffat på kanske två, tre år. och hennes pojkvän var trevlig, fast väldigt ordentlig - och med en galen glugg mellan tänderna, men trevlig somsagt. och haha, släkten är ganska trevlig, särskilt när de är lite berusade!

nu ska jag minsan äta pizza, fyfan haha!


pancake drawer


håhå, köpte den här tröjan på stan igår ♥

(ja, ni gillar mitt hår & min min yes)


moonlight

gårdagen spenderades med charlotta. vi var på stan och sen sov jag över hos henne. fedt trevligt. mackan var där och vi kollade på lost oså.

jag kom hem för typ en timma sen och nu ska jag duscha & sen packa till spexhult. haha, jag vill inte dit egentligen. vad ska jag göra där? okej, fiska kräftor med släkten, men ändå! och det blir ju inte direkt bättre av att mobilen är sönder. aja, jag kommer hem på söndag iaf tror jag. haha jag hatar kräftor. äckliga djur, seriöst. och bada gör jag inte! inte i spexhultssjön. där finns det blodiglar minsan! det minns jag från förra året, när jag och charlotta fiskade blodiglar med en tampong.


puss ♥

creep


alltså hjälp vad jag har förändrats! och det här är bara ett år sen lix, ni skulle sett mig förrförra sommaren, då såg jag faktiskt mycket värre ut än vad jag gör på den här bilden, men tyvärr har jag raderat alla bilderna på mig från sommaren-07 i panik, INGEN ska få se mig så igen. verkligen ingen. men jag har tänkt på en sak, det känns ändå ganska bra att jag inte har varit som alla andra hela livet. jag vet inte varför, men jag känner mig lite speciell på nått sätt, och det är ju bra! fast det är ju inte direkt bara jag som har ändrats så mycket på så kort tid, men ändå.

puss ♥



i got you babe



åh, varför är alla bortresta nu? nu när jag äntligen är hemma i några dagar. tilda & lydia & michelle är på läger i gullbranna, charlotta är och tågluffar i tyskland, elin är i smögen och de andra är på andra ställen när de egentligen borde vara hemma och umgås med mig. och det blir ju inte bättre av att min mobil är sönder så nu har jag ingen kontakt med någon alls. det suger.


jag sitter mest hemma hela tiden och lyssnar på timo räisänen. jag har inte riktigt lyssnat på honom så mycket innan, men de senaste dagarna har jag insett hur bra han är. hans skiva "...and then there was timo" har spelats om och om igen hela dagarna.

de tre bästa låtarna från "...and then there was timo":
creep
i got you babe
about you now



I got you to hold my hand
I got you to understand
I got you to walk with me
I got you to talk with me
I got you to kiss goodnight
I got you to hold me tight
I got you, I won't let go
I got you to love me so






my darling, anything


pamela 1 & 2 i snigelsexstaden!



Jag kom hem från Vilshärad (typ halmstad) för typ en och en halv timma sen, och jag måste bara säga att det var så himlahimlahimla kul! Eftersom det skulle ta nästan 300år att berätta allt, så gör jag en liten sammanfattning.


Jag kom till Halmstad med tåget vid klockan sex på torsdagen. När de hade hämtat mig åkte vi hem och satte upp tältet & åt mat oså. Sen cyklade jag & michelle & bell till Tylösand, men där regnade det och blåste alldeles för förligt, så jag & michelle cyklade hem och bell åkte till dennis & co. Jag & mich cyklade till campingen som låg precis vid deras stuga typ, sen lekte vi där hela kvällen! Haha, seriöst, bästa lekplatsen någonsin! Vid halv ett eller nått, cyklade vi hem och klädde ut oss till fjortisar. Moget? Nej, kanske inte. Men kul anyway.

På fredagen gjorde vi inte så mycket faktiskt. Cyklade runt lite, och åkte till havet för att fiska krabbor, haha, men det blåste så man knappt kunde vara på stranden. Efter maten (vi fick pizza, och jag åt den faktiskt haha! det var typ gott!) , vid typ åtta cyklade jag & bell & michelle iväg mot karlstorp men jag och michelle åkte till tylösand istället. Fast efter att vi gått runt på stranden och halkat på maneter i typ 40 minuter åkte vi till Karlstorp vi med. Där träffade vi Jason & kalle & många fler. Det var fint yes it was. Sen på natten sov bell hos oss i tältet.

På lördagen cyklade vi till Tylösand som vanligt, gick runt på stranden & lekte på alla lekplatser vi hittade. Sen lagade vi äcklig mat hemma, haha, jag varnar er, blanda inte ölkorv & pesto, det är INTE gott! På kvällen hade de massa gäster oså.

Idag firade vi michelle & bells lillebror som fyllde åtta och sen skulle jag med bussen hem till jkpg igen. och haha, vi är typ jättemuskliga nu, eftersom det är ca. nio kilometer till tylösand och vi har cyklat dit kanske tio gånger eller nått, haha. (;

har fått många nya smeknamn och bryter lite på skånska nu, eftersom vi har snackat det hela tiden haha. vi lurade massor av folk att vi hette Elsa & nathalie och kom från Malmö och var 93:or haha! Men dennis förstörde det lite när han berättade vad vi hette oså...haha (;
åh, det var bästa dagarna iallafall, har skrattat så grymt mycket!
pamela 1 ♥ pamela 2



RSS 2.0