advent. advent för helvete

och hur jag än tvinnar och vrider på min själ, så kommer det alltid att skrämma mig. morgondagen. löften likt lövet på trädet. håller tills det inte längre orkar och faller. faller och drar ner allt runt omkring. mitt hjärta i grått. silvergrått och vi tappar andan. en minut. två, tre minuter och även fast vi bara drömmer så finns det inget falskt här. bara sanning. sanning i mitt rödbruna hår och tyst som natten försvinner vi som snön på våren. tinar. tinar, fast med ett fruset sinne. min kropp värker och tvn står påslagen dag efter dag. dygn. flera dygn. jag sover inte längre. det behövs inte och mina naglar har slutat växa och kanske kommer vi inte minnas det här imorgon. morgondagen.


idag blir det julskyltningen med dom allra bästa. sanningen är att vi äger. sanningen är att vi äger tillsammans och ingen kan ta det ifrån oss. typ.

we play endlessly

knark alltså! sigur rós

och nu ska jag iväg och träffa stina & nellan och sen ska vi iväg till några, fint!
hahahaha havreflarn,  tilda!

som ur en vinterdvala vaknar du

utslag likt ett lakan över min nakna kropp. molntussar av problem i mina rödsvullna ögon och kanske var du där i lördags. kanske såg jag dig. skymtade dina konturer och andades din kärlek. jag minns inte. min halsduk var blå, jackan varm. minus fem. jag var inte kall. jag glödde. brann. svettades där vi sprang likt hjortar längs med skogsbrynet och du har aldrig varit vackare än där. saffransdoften var evig och hur många gånger vi än tappade balansen så föll vi inte. perfektion. vårt ord. du och jag. du och jag för evigt, i en dröm. i en trälåda med krumelurer på locket och aldrig skulle jag behöva andas alla dessa djupa andetag för du lättade bördan med flera hundra miljoner kilo. men solen lyser inte längre. inte som den gjorde. inte som den borde och min röst orkar inte längre dessa mörka timmar. den dör, brister, när jag, men min allra sista kraft; som jag så länge sparat att använda i nödsituationer, ropar efter hjälp i min källare. mitt hjärtas källare. jag behöver dig. stearinljus i mina tankar och det luktade nytvättat i hela världen. brinn.

jag behöver värmen igen

jag saknar öland och halmstad och borås och göteborg och allt. det var bäst okej?
och jag kan inte sluta längta efter nästa sommar; halmstad, gullbranna & öland ochallt.

men anyway, gårdagen var bäst, right?
tilda & lovisa & michelle, haha, fina vi är!
och stina gillar taggar i rumpan haha.
HAR NI JUICE? HAR NI JUICE? HAR NI JUICE?

jag e mongo, du e mongo

älskade cpkyckling - ingen är som du.
hej nu har jag brunt hår och jag och michelle kan inte sluta lyssna på tunnan&moroten.
och michelle är bäst i hela världen, bara så att ni vet.

total solförmörkelse i mitt hjärta

mvg i idioti, sm i djävulskap. låt dina tunga tårar strömma längst dina så noggrant markerade ögon. ta åt dig. ta alltid åt dig. snön dalar inte fridfullt längre. lägger sig inte likt bomull i din värld. sov. sov. och vakna aldrig igen. ludna spindelben i en ljusblå nyans. skadar oss gör vi alla. men inte som du. värm mig med din låga och ljug för mig med ditt hänförande leende. bara jag får vara vid din sida. bara för en minut och aldrig mer lyser solen in genom våra fönster. en öppen dörr mot natten och ingen annanstans vill jag vara. för ingen annanstans finns du. en ensam sjöstjärna och dina läppar sys ihop ännu en gång. älskling. lys för mig. sanningen i dina ögon. måsar i våra hjärtan och en kyla så evig. mörkret kommer alltid att jaga oss. så sov. bara sov.

ni är rätt bra ändå


du sagst ich bin dir wichtig

silverånga ur min stumma mun. det var mörker överallt. i dig. i mig. i hela jönköping. tusen droppar och snus på marken. ingen ringer. ingen alls och jag knöt mina skosnören för elfte gången. inget orange i min värld längre. inga löv på träden. silver. tretton minuters väntan på bussen mot evigheten. illamående och slemm. dra din jacka tätare om kroppen lilla flicka. lilla hora. tjock gubbe med militärjacka och ful väska. låga blickar kastade han. slemmiga. ni ser ner på mig. jag ser ner på er. min hjärtekramp värker mer nu. nu när jag sitter här. om vi hade haft en plats, så skulle detta varit våran. i sommarsol och i fågelsång. lämna mig inte. inte så här. inte med ett söndrigt liv. inte med en trasig dröm. sy ihop mig igen. sy ihop mitt hjärta. först då kan du lämna mig.


du är min sol i en evig snöstorm



RSS 2.0