gold and blue and grey

kollar på scrubs och firar inte morsdag äsch. ska iaf ner till mamma snart och så. gårdagen var asbra och jag är nöjd men ändå inte glad och livet suger även fast det äger puss nu blev jag virrig.
TV on the Radio – Halfway Home

bigger than wrestling and jesus

nu sticker jag, wearing this

bigger than guns and cigarettes

jag & tilda valde a6 före jönköpings marknad och jag fyndade de här;
iallfall så ska jag till rix fm med massa barn, det blir nog fint.

chraa indian

HOFFMAESTRO – Chraa Indian love it!
nu är det bara nio skoldagar kvar, så jäkla nice.

and I find hitler in my heart


Antony & The Johnsons – Hitler In My Heart
om två timmar sitter vi på bussen till berlin! inte helt fel alltså. och jag tror att det blir asnice även fast det är med konfan och vi har längtat efter det här så himla mycket åh. sitter och kollar på dagsschemat för alla dagarna och imorgon har vi nåhon föreläsning om tyskland och sen morgonbön och efter det åker vi till Sachenhausen i Oranienburg där vi sedan äter på mcdonalds (ja, det står på schemat haha) och sen ska vi til stenfälten och rikstadshuset och brandenburger tor ochsånt. efter det har vi nån timme att förbereda våra tal till konfirmationen, där jag måste tala om det onda i livet. min text blir jätteseriös men det är bara kul eftersom jag inte är ett dugg religiös. sen blir det bad i wannsee. åh det ska bli så himla roligt! liksom, stina, michelle, tilda och jag i tyskland! åhåhåh. på lördag blir det mycket mer kyrka, vi ska vara i svenska kyrkan och gå på morgonmässa och måste höra någon prata om kyrkans arbete i tyskland men sen får vi en guidning i berlin! vi ska kolla på kurfürstendamm, gedächtnisikirsche, rester av berlinmuren och massa mer. och sen vid sju så ska vi åka båt! typ berlin by night hette det tror jag och då åker man på spree. alltså det här blir så himlakul tror jag verkligen! iaf, tschuss und auf wieder sehen meine freunde! hoppas jag får använda min tyska som fan haha!

this is war


bilderna är iaf från i söndags då jag var riktigt aktiv tjej; först var jag med michelle och åt glass på ica hähä, sen träffade jag robert och vi gick hem till dennis och drog med honom ut, sen mötte jag upp fluff och mackan och vi hängde på min vind, och sen ringde stina och frågade om jag ville på bio med henne, carl, och jakob så då gjorde jag det med. nice dude! iaf så färgade jag håret igår och det blev svart haha. det var kanske inte riktigt meningen men jag tror jag överlever. dessvärre var hon tvungen att klippa bort massa slitet så det är väldigt kort. äh det växer ut igen. hoppas jag!
och jag måste se 30 seconds to mars i sommar annars vet jag inte vad jag gör!
och jag och fluffs ska se vårt favoritband, eller huuuuuuuur?

don't think less of me


vår alltså!
nu ska jag & michelle äta glass

we're not living in america

det blev visst jättekonstig ordning på bilderna men ändå hähä.
i fredags sov jag hos fluff och på lördagen så var vi aspepp och dansade en stund och sprang sedan ut och lekte bland vitsipporna. sen åt vi världens godaste mat hos hennes mormor<3. well iaf så åkte vi till popadelica och var med alla barnen och åt pizza och dansade och sjöng som fan. och tilda, jag och lovising sjöng bäst på the sounds haha. och blev krossade på timo. men det vare värt. iaf så gick vi fram till timo sen och kramades och han sa att mina shorts var snygga hähä. score! bästa dagen på länge, verkligen. den behövdes.

The Sounds – Living In America
First Aid Kit – You're Not Coming Home Tonight
First Aid Kit – I Met Up With The King
The Pipettes – Pull Shapes
Bye Bye Bicycle – Westside
Timo Räisänen – About You Now
Timo Räisänen – Fear No Darkness, Promised Child
Timo Räisänen – Sweet Marie
Salem – Keep On Walking
Salem – Good Song

jag är herr grävling

Drill & Drull – Herr Grävling
nu sticker jag och flufffffffffffffffffffffs till popadelica hähä. nice låt.

RSS 2.0