is it somewhere in sight?

jag orkar inte och jag vill bara vara nöjd men det blir man aldrig
för jag bryr mig inte om att jag inte kan spela gitarr och att jag kan sjunga egentligen men när jag väl ska visa upp det så blir det bara fel och jag bryr mig inte om vad ni säger bakom ryggen för det betyder ingenting. ibland är ingenting värt. min mage vänder sig ut och in och om det inte blir sommar snart så dör jag.

seriöst varför?


the way I

bra helg alltsååå men jag är så trött att jag dör.
i fredags sov michelle hos mig och vi åt glass och kollade på mcdonaldsfilm och var på tobbes lan och sov ingenting alls. igår gjorde vi mycket hähä, nä men gårdagen var bra, för det mesta iaf. idag har jag redan hunnit både städa, umgås med michelle och blivit fotad med fluff av mackan, allt detta trots att jag gick upp vid halv tolv typ, så grym är jag! well, skönt med studiedag imorgon för jag behöver ta igen med sovandet, I really do. och åh förresten! andreas gregas nya album finns äntligen på spotifyyyyyyyyy, helt bäst kan jag säga dig!
Andreas Grega – En sak i taget

somewhere

men hej. men hej. länge sen jag skrev minsan. jag badat hos michelle med bästa tjejerna, dansat balett, dansat fridans, dansat street, haft långa samtal med tilda och lovisa i pingisrummet och ikväll ska jag och michelle sova över och äta pannkakor, alltså ganska mycket helt awesome. idag har jag dessutom, förutom att vara i skolan, kollat på typ elva paradise hotel avsnitt. aldrig sett programmet förr, men seriöst; det är sjukt kul typ. cimon<3 hähä. och greta! bäst oså.
förresten! kolla på mackans blogg hähä!
där finns bilderna från när han fotade mig och fluff!

no need to konvince me

herregud vad jag fryser, helt sjukt. var ute innan och mackan fotade mig och charlotta, och det var nice kan jag säga er, men alltså det var så kallt att stå där i snön enbart iklädd tröja, shorts & strumpbyxor, fast det var totally värt det. hoppas jag vavavava. nu ska jag tina upp mig lite och sen äta och sen sticka till michelle och byta juklappar(!) med henne, tilda, lovisa & stina.

blinded by the lights

för du lockar ditt hår och greppar allas händer och vandrar längst den ljusa vägen, den rätta stigen, och alla säger att du är på god väg och de älskar dig och du ältar dig aldrig i självömkan som vi för du är inte som vi. du äter inte fet mat och ditt sinne är renat och du har tagit emot jesus i ditt hjärta och du tror det bästa om alla och du säger dig se allas ljusa sidor och du säger dig kunna locka fram det goda i alla. men du vet ingenting. du vet ingenting om livet för du blundar för verkligheten och det kommer bli ditt fall. för i livet finns inget utan mörker. för världen är ond och skadar oss alla men dina blonda lockar kastas omkring runt din bleka nacke och du låtsas som att ingenting har hänt.

in the morning i´ll come

kom nyss hem från att ha umgåtts med michelle och folk. kallt som fan. trodde seriöst jag skulle dö. men nu är jag inne och värmen äger men jag är inte okej. inte någon jävlastans är jag okej. men puss på det, jag vill bara sova.

what might have been lost

jag trodde inte det om dig och jag bryr mig mer än jag vill och förlorar mig i mina tankar som klagar och jag hatar dig idag och i morgon och jag blir så trött för allt är fel och det skulle inte bli så här det skulle vara glädje sa jag och ni sa att allt var bra och det var det tills nu och nu vill jag bara sitta för mig själv för lite utrymme skulle vara bra för jag klarar inte av det här en gång till för jag har insett att du inte är värd det men jag kan inte sluta och det är sämst för hur mycket jag än intalar mig själv att jag är det så är jag inte det; stark.

och jag kan säga tusenmiljornerfemhundratrettiotusen gånger att; whateverr, den här gången bryr jag mig inte och är strong och bestämd och så men så funkar det inte. jag trodde ärligt talat att det skulle funka, att jag skulle slippa smärtan, men du skär upp mig och mosar mig under tusen och åter tusen stenblock och samtidigt som jag aldrig vill se dig igen så skulle jag ge allt för att få höra din röst.

flowers blossom in the winter time

oj vad snygg jag känner mig i min nya färg, faktiskt. this is how I want it.
och jag känner mig glad. jag vet inte varför. jag borde vara ledsen, men vet ni vad?
JAG ORKAR INTE. för det dödar mig. dödar mig att vara nere. nere och deprimerad. jag bryr mig inte längre. eller jo, innerst inne så gör jag det. som fan. men jag tänker inte få ut det genom tårar. det behöver jag inte. jag förtjänar bättre. a hell of a lot bättre. och egentligen, vad gör dig så himla bra? vad gör dig till den bäste och trevligaste och snällaste osv? för vet du? du är inte så. du är bara du. helt okej. bättre än okej, men ändå bara en person. jag vet inte vad jag skriver. det är bara ord. bara massa ord, utan någon som helst betydelse för er. bara för mig. men som sagt, om jag inte behöver det här, så tänker jag göra allt för att inte hamna i samma situtation som förra gången. för det sög. it did. skitsamma. allt kommer och går. jag är trött. trött och vill sova.
Moloko – The Time is Now
Bon Iver – The Wolves (Act I and II)

you aint blind


okejokejokej, det ser svart ut. det är typ svart. men jag älskar det.
så om ni inte tycker om det, well, then you suck!
Deportees – Turn BackTime

unspoken

onsdag:

well, skola tills tolv och sedan hem till dennis med tilda och robert. it was fiiiiiiiiiiiine.
men strax ska jag till frisören och tona eller färga håret mörkare, kan bli bra tror jag.

och jag vet mina ben ser sjukt feta ut på bilden (och i verkligeheten hm?) haha ):
puss.


I would love you some more

jag idag ye:

The Black Eyed Peas – Meet Me Halfway

känsla

i ett lakan och med tomma skrik och du vet varken in eller ut för du är feg och har inte gått igenom det vi har och kommer aldrig att ta steget till ett annat liv ett bättre liv och du krampar och kämpar men ingen hjälper dig för du fanns aldrig där för du skulle alltid klaga och se ner på oss och vi spyr på dig för du har ingen rätt att vara här säger vi och du förvirras och tappar bort dig själv i ett hav av oändlighet och du kommer falla och tryckas ner tills du andas ditt sista andetag och druknar i en flod av känslor som du aldig känt och vi är så trötta på dig och ditt utseende att vi inte orkar bry oss.
det är så det går, älskling.

you really got me


jag undrar hur många gånger jag har användt den här bilden, men jag älskar den och är opepp på att fota. jag vill bara sova.

idag har jag gjort det vanliga, det vill säga, vara i skolan, plugga (ni hörde rätt, jag har börjat plugga lite mer faktiskt!), bråka med mamma och dansa. haha jag dansar en hel del hemma, it's nice. men nu ska jag plugga mer jaaaaaaa, och ni borde lyssna på min låtlista som jag jobbar på. den är verkligen inte klar. den är redo att fyllas med all musik jag verkligen älskar; but it's a start.

feel the rain on your skin

nu ska jag äta middag med min låtsas mormor & sen ska jag på bio med fluff och några. helt galet att man inte har sett new moon än, so it's time fo sho. fast sanningen är att jag alltid är efter imon filmområdet. jag orkar inte dra mig till bion. jag ser hellre filmer som går på tv, det äger. men så är det ju, har man inget val så uppskattar man det mer. men puss, vi hörs förmodligen.

kom och hämta en kniv

nu ska jag strax ut och träffa michelle och massa andra, looking like this. men det kan bli fint iaf. puss

...and I told you to be kind

2009 - årets låtar, ja
ni innehåller minnen, spricker av tankar och får mig att gråta och skratta och leva och vakna och ni skadar mig och glädjer mig och värmer mig i vinternatten och ni har aldrig krossat mitt hjärta totalt och ibland är ni så mycket bättre än verkligheten för ni är den verklighet som alla vill ha som alla drömmer om och som vi aldrig kommer få och jag kräks av tanken men ni är min kärlek.

årets låt?
Bon Iver – Skinny Love
absolut absolut absolut. aldrig har en låt berört mig så och aldrig har jag spelat en låt så många gånger och det värmer att bara tänka på den och jag vill aldrig kan aldrig tröttna för det är omöjligt och även fast jag inte förstår den helt så är den jag och jag är svår och lätt och tyst och skrikig och jag har aldrig varit nöjd men med melodin svävande i mitt huvud så går det bättre.

who will love you? who will fight? who will fall far behind?


du är inte stark och jag är inte stark

så utan att veta och tänka och jag föll och skulle aldrig stå upp igen för jag var inte stark och du var inte stark och vi hade varken kraften eller kärleken och alla skrattade medans vi alved och dog och försvann och förtinade och jag litade på dig sa du och jag litade på dig sa jag men ingen av oss visste vad tillit vad och vi log inte för det fanns inget att le åt för vi var ensamma och ingen skulle se efter oss ingen skulle vaka över oss och vi skulle dö och dö och dö och dö och barnen skrek och jag frös om fingrarna i en sommardröm och aldrig skulle vi träffa dom igen och vi hoppades på det bästa som inte fanns som ljög och flinade och brottade ner oss i skiten och ni ringde och ringde men fick inget svar.

papaya

hell of a nice day in göteborg med sprossarna kan jag säga!
dinsko 149:-
belle shoes 99:-
h&m 98:-
monki 125:-
h&m 199:-
rut m.fl 149:-
monki 150:-
papaya kommer idag, right tilda?
well, igår var jag & tilda i göteborg och shoppade hähä, och kollade när hennes syster spelade innebandy på gothia. det var nicenicenice och vi åkte vilse i parkeringshuset och jag och tilda skämde ut oss som vanligt, men vet ni vad? det äger. it does. sen sov jag hos jonathan och idag har jag bara varit hemma än så länge, och det behövdes. jag gör så himla mycket på lovet faktiskt, blir trött. men nu ska jag strax dra mig iväg till tilda och sen spendera kvällen/natten med tilda och lovisa. även min lilla cpkyckling michelle ska vara med ett tag yes! det blir helt underbart, för tillsammans; tillsammans är vi bäst.

RSS 2.0